Boot opkoper

Bent u op zoek naar een boot opkoper om uw sloep, speedboot of kruiser te verkopen? Dan kunt u stoppen met zoeken! Wij zijn als boot opkoper altijd op zoek naar gebruikte motorboten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u uw boot eenvoudig aanbieden via whatsapp of u kunt er voor kiezen om het aanbiedformulier op onze website in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend! Wij sturen u dezelfde dag nog een bod op uw boot en pas als we het eens zijn over de prijs starten we het verkooptraject. Als u elders een hoger bod hebt ontvangen dan kunt u dit altijd aan ons laten weten, wij kunnen in 90% van de gevallen ons bod herzien.

Hoe werkt het? 

Wij staan voor een vlotte bezichtiging en een snelle betaling! Als we het eenmaal eens zijn over het bod wordt er een afspraak gemaakt voor een bezichtiging van de boot. Klopt het beeld dat wij van de boot hebben, dan wordt een koopovereenkomst opgesteld waarin alle afspraken duidelijk vastgelegd worden. Doordat wij het transport zelf regelen, kunnen wij uw boot vaak al binnen 48 uur ophalen. Hierdoor beschikt u snel over een vrije ligplaats en uw geld. Na de verkoop is de volledige verantwoordelijkheid van de boot voor ons. Dit betekent dat u geen garanties hoeft te geven en geen last heeft van gedoe achteraf!

Waarom kiezen voor ons? 

  • Jarenlange ervaring als boot opkoper
  • Landelijk actief
  • Wij regelen het transport (indien gewenst binnen 48 uur)
  • Alle afspraken worden vastgelegd in een koopovereenkomst
  • U wordt gevrijwaard voor aansprakelijkheid achteraf

 

Kortom: bent u op zoek naar een boot opkoper die alles snel & betrouwbaar voor u regelt? Neem dan vandaag nog contact met ons op via whatsapp of via het speciale aanbiedformulier.

 

Lees meer...

Waarom verkopen bij ons?

Bied je boot aan!

    Volledige naam:

    E-mail adres:

    Telefoonnummer:

    Informatie over uw boot

    Merk/Type:

    Bouwjaar:

    Richtprijs:

    Trailer: JaNee

    Foto 1:

    Foto 2:

    Foto 3:

    Foto 4:

    Eventueel link naar verkoopwebsite waar de boot op staat: